Jagna Niedzielska
  • Jagna
  • O mnie
  • Poradnik Zero Waste
    • Główne zasady kuchni Zero waste
    • Grupy produktowe
    • Przechowywanie żywności
    • Wszystkie
  • Przepisy
    • Wszystkie Dania główne Desery Flexiteriańskie Przystawki Vegan Wegetarianskie Zupy
      Dania główne

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

      9 września 2020

      Przepisy

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Dania główne

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Dania główne

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

      9 września 2020

      Dania główne

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

      4 maja 2020

      Desery

      KREMOWE LODY Z PRZEJRZAŁYCH BANANÓW #zostanwdomu i podróżuj…

      27 maja 2020

      Desery

      SERNIK NA SPODZIE Z CZERSTWEGO CHLEBA

      12 stycznia 2020

      Flexiteriańskie

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Flexiteriańskie

      PRZEPIS ZERO WASTE: FUCZKI

      29 kwietnia 2020

      Flexiteriańskie

      #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland odc.2

      16 kwietnia 2020

      Flexiteriańskie

      PROSTA SAŁATKA ZIEMNIACZANA

      13 kwietnia 2020

      Przystawki

      BLINY Z PASTĄ Z WĘDZONEJ RYBY #zostańwdomu i…

      27 maja 2020

      Przystawki

      FOCCACIA

      27 kwietnia 2020

      Przystawki

      PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

      27 kwietnia 2020

      Przystawki

      #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland ODC.3

      23 kwietnia 2020

      Vegan

      FOCCACIA

      27 kwietnia 2020

      Vegan

      PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

      27 kwietnia 2020

      Wegetarianskie

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Wegetarianskie

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Wegetarianskie

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Wegetarianskie

      PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

      4 maja 2020

      Zupy

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Zupy

      Zero waste’owa ZUPA Z LIŚCI

      11 stycznia 2020

      Zupy

      ZUPA DYNIOWA ZAGĘSZCZANA CHLEBEM

      10 stycznia 2020

      Zupy

      KREM GRZYBOWY Z GNIECIONYMI ZIEMNIAKAMI

      8 stycznia 2019

  • Książka
  • Programy TV
  • Współpraca
  • Media / Publikacje
  • Kontakt
  • Jagna
  • O mnie
  • Poradnik Zero Waste
    • Główne zasady kuchni Zero waste
    • Grupy produktowe
    • Przechowywanie żywności
    • Wszystkie
  • Przepisy
    • Wszystkie Dania główne Desery Flexiteriańskie Przystawki Vegan Wegetarianskie Zupy
      Dania główne

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

      9 września 2020

      Przepisy

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Dania główne

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Dania główne

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

      9 września 2020

      Dania główne

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

      4 maja 2020

      Desery

      KREMOWE LODY Z PRZEJRZAŁYCH BANANÓW #zostanwdomu i podróżuj…

      27 maja 2020

      Desery

      SERNIK NA SPODZIE Z CZERSTWEGO CHLEBA

      12 stycznia 2020

      Flexiteriańskie

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Flexiteriańskie

      PRZEPIS ZERO WASTE: FUCZKI

      29 kwietnia 2020

      Flexiteriańskie

      #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland odc.2

      16 kwietnia 2020

      Flexiteriańskie

      PROSTA SAŁATKA ZIEMNIACZANA

      13 kwietnia 2020

      Przystawki

      BLINY Z PASTĄ Z WĘDZONEJ RYBY #zostańwdomu i…

      27 maja 2020

      Przystawki

      FOCCACIA

      27 kwietnia 2020

      Przystawki

      PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

      27 kwietnia 2020

      Przystawki

      #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland ODC.3

      23 kwietnia 2020

      Vegan

      FOCCACIA

      27 kwietnia 2020

      Vegan

      PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

      27 kwietnia 2020

      Wegetarianskie

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Wegetarianskie

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Wegetarianskie

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Wegetarianskie

      PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

      4 maja 2020

      Zupy

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Zupy

      Zero waste’owa ZUPA Z LIŚCI

      11 stycznia 2020

      Zupy

      ZUPA DYNIOWA ZAGĘSZCZANA CHLEBEM

      10 stycznia 2020

      Zupy

      KREM GRZYBOWY Z GNIECIONYMI ZIEMNIAKAMI

      8 stycznia 2019

  • Książka
  • Programy TV
  • Współpraca
  • Media / Publikacje
  • Kontakt
Jagna Niedzielska

kucharka, doradca kulinarny, propagatorka nurtu zero waste

Tag:

zero waste

  • Dania głównePrzepisy

    PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

    przez Jagna Niedzielska 9 września 2020
    przez Jagna Niedzielska 9 września 2020

    Galette czyli francuskie kruche ciasto o płaskim kształcie z niedbale zawiniętymi brzegami. Dlaczego chce Was zarazić przepisem na Galette? Bo można go…

  • PrzepisyWegetarianskieZupy

    Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

    przez Jagna Niedzielska 31 maja 2020
    przez Jagna Niedzielska 31 maja 2020

    Zupa ogrodniczka to przepis sexi flexi, idealny na wiosenny sezon. Nieważne jakich dokładnie warzyw użyjesz, trzymaj się trzech zasad: w miarę możliwości…

  • Poradnik Zero WastePrzechowywanie żywności

    Przechowywanie owoców jagodowych

    przez Jagna Niedzielska 28 maja 2020
    przez Jagna Niedzielska 28 maja 2020

    Niebawem rozpocznie się sezon na moje ulubione owoce jagodowe. Są delikatne, wiec ich przechowywanie jest niezwykle ważne, żeby ich nie zmarnować. Owoce…

  • Dania głównePrzepisyWegetarianskie

    PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

    przez Jagna Niedzielska 4 maja 2020
    przez Jagna Niedzielska 4 maja 2020

    Na moim targu przepisów #targprzepisow zawsze znajdziecie coś prostego, z możliwością wymiany składników oraz coś pysznego ? GOZLEME to pieczywko z patelni, które samo…

  • Dania głównePrzepisyWegetarianskie

    VODKA PASTA

    przez Jagna Niedzielska 4 maja 2020
    przez Jagna Niedzielska 4 maja 2020

    Obłęd i prościzna. Duet słów, który doskonale opisuje ten przepis. Ja zrobiłam z domowym makaronem, ale możecie użyć kupny makaron do ugotowania.…

  • Dania głównePrzepisy

    #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland odc. 4

    przez Patryk 1 maja 2020
    przez Patryk 1 maja 2020

    Absolutnie kocham falafele! Okazuje się, że zrobienie ich to prościzna. Łapcie przepis na falafele z ciepłym sosem serowym i kilka podpowiedzi: –…

  • Dania główneFlexiteriańskiePrzepisy

    PRZEPIS ZERO WASTE: FUCZKI

    przez Patryk 29 kwietnia 2020
    przez Patryk 29 kwietnia 2020

    Fuczki to potrawa, która kojarzy mi się z Podkarpaciem, z którego pochodzę. Fuczki to bieszczadzkie placki z kiszonej kapusty. Zamiast kiszonej można…

  • PrzepisyPrzystawkiVegan

    FOCCACIA

    przez Jagna Niedzielska 27 kwietnia 2020
    przez Jagna Niedzielska 27 kwietnia 2020

    Spróbujcie tego! Wrzucam Wam przepis na foccacie, która nie wymaga umiejętności. Wymaga jednak cierpliwości;) no i drożdży, które w ostatnim czasie ponoć…

  • Dania głównePrzepisyWegetarianskie

    PRZEPIS ZERO WASTE: KAPUSTA Z PATELNI

    przez Jagna Niedzielska 27 kwietnia 2020
    przez Jagna Niedzielska 27 kwietnia 2020

    Tak bardzo uwielbiam ten przepis, że mogłabym to wyśpiewać mym marnym głosem❤️ Warzywa mnie podniecają, a ze wszystkich metod, najbardziej lubię je…

  • PrzepisyPrzystawkiVegan

    PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

    przez Jagna Niedzielska 27 kwietnia 2020
    przez Jagna Niedzielska 27 kwietnia 2020

    Jednym z najbardziej znanych przepisów kuchni zero waste jest pesto. Pesto wszelkiej maści. Z dodatkiem bazylii lub liści rzodkiewki albo po prostu ze…

Nowsze Artykuły
Starsze Artykuły

O mnie

O mnie

Jagna Niedzielska jest rozpoznawalną twarzą idei „Zero Waste” w Polsce. Miłośniczka i propagatorka nurtu niemarnowania w kulinariach.  Autorka książki - poradnika „Bez resztek”. Prowadząca program „Jagny Niedzielskiej kuchni bez resztek” oraz współprowadząca „Widelcem po mapie” na kanale Kuchnia +. Chętnie uczy i wie, jak to robić by bezkompromisowo pysznie gotować, ale tak, żeby nie marnować. > Więcej

Social Media

Facebook Instagram Youtube

Popularne przepisy

  • 1

    SERNIK NA SPODZIE Z CZERSTWEGO CHLEBA

    12 stycznia 2020
  • 2

    KREMOWE LODY Z PRZEJRZAŁYCH BANANÓW #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland

    27 maja 2020

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

Ostatnie Wpisy

  • JAK KUPOWAĆ I WYKORZYSTYWAĆ WARZYWA W KUCHNI.

    29 sierpnia 2021
  • Zakupy Zero Waste

    16 listopada 2020
  • ZIELONA SHAKSHUKA

    9 września 2020

Kategorie

  • Blog (6)
  • Dania główne (17)
  • Desery (2)
  • Flexiteriańskie (16)
  • Grupy produktowe (7)
  • Poradnik Zero Waste (15)
  • Porady (7)
  • Przechowywanie żywności (7)
  • Przepisy (24)
  • Przystawki (6)
  • Vegan (2)
  • Wegetarianskie (17)
  • Wszystkie (13)
  • Zero Waste (5)
  • Zupy (4)

Jestem na Instagramie

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Footer Logo

@2020 - All Right Reserved Jagna Niedzielska | Powered by Gagan Media