Jagna Niedzielska
  • Jagna
  • O mnie
  • Poradnik Zero Waste
    • Główne zasady kuchni Zero waste
    • Grupy produktowe
    • Przechowywanie żywności
    • Wszystkie
  • Przepisy
    • Wszystkie Dania główne Desery Flexiteriańskie Przystawki Vegan Wegetarianskie Zupy
      Dania główne

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

      9 września 2020

      Przepisy

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Dania główne

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Dania główne

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

      9 września 2020

      Dania główne

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

      4 maja 2020

      Desery

      KREMOWE LODY Z PRZEJRZAŁYCH BANANÓW #zostanwdomu i podróżuj…

      27 maja 2020

      Desery

      SERNIK NA SPODZIE Z CZERSTWEGO CHLEBA

      12 stycznia 2020

      Flexiteriańskie

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Flexiteriańskie

      PRZEPIS ZERO WASTE: FUCZKI

      29 kwietnia 2020

      Flexiteriańskie

      #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland odc.2

      16 kwietnia 2020

      Flexiteriańskie

      PROSTA SAŁATKA ZIEMNIACZANA

      13 kwietnia 2020

      Przystawki

      BLINY Z PASTĄ Z WĘDZONEJ RYBY #zostańwdomu i…

      27 maja 2020

      Przystawki

      FOCCACIA

      27 kwietnia 2020

      Przystawki

      PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

      27 kwietnia 2020

      Przystawki

      #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland ODC.3

      23 kwietnia 2020

      Vegan

      FOCCACIA

      27 kwietnia 2020

      Vegan

      PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

      27 kwietnia 2020

      Wegetarianskie

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Wegetarianskie

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Wegetarianskie

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Wegetarianskie

      PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

      4 maja 2020

      Zupy

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Zupy

      Zero waste’owa ZUPA Z LIŚCI

      11 stycznia 2020

      Zupy

      ZUPA DYNIOWA ZAGĘSZCZANA CHLEBEM

      10 stycznia 2020

      Zupy

      KREM GRZYBOWY Z GNIECIONYMI ZIEMNIAKAMI

      8 stycznia 2019

  • Książka
  • Programy TV
  • Współpraca
  • Media / Publikacje
  • Kontakt
  • Jagna
  • O mnie
  • Poradnik Zero Waste
    • Główne zasady kuchni Zero waste
    • Grupy produktowe
    • Przechowywanie żywności
    • Wszystkie
  • Przepisy
    • Wszystkie Dania główne Desery Flexiteriańskie Przystawki Vegan Wegetarianskie Zupy
      Dania główne

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

      9 września 2020

      Przepisy

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Dania główne

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Dania główne

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: Galette

      9 września 2020

      Dania główne

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Dania główne

      PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

      4 maja 2020

      Desery

      KREMOWE LODY Z PRZEJRZAŁYCH BANANÓW #zostanwdomu i podróżuj…

      27 maja 2020

      Desery

      SERNIK NA SPODZIE Z CZERSTWEGO CHLEBA

      12 stycznia 2020

      Flexiteriańskie

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Flexiteriańskie

      PRZEPIS ZERO WASTE: FUCZKI

      29 kwietnia 2020

      Flexiteriańskie

      #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland odc.2

      16 kwietnia 2020

      Flexiteriańskie

      PROSTA SAŁATKA ZIEMNIACZANA

      13 kwietnia 2020

      Przystawki

      BLINY Z PASTĄ Z WĘDZONEJ RYBY #zostańwdomu i…

      27 maja 2020

      Przystawki

      FOCCACIA

      27 kwietnia 2020

      Przystawki

      PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

      27 kwietnia 2020

      Przystawki

      #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z Hochland ODC.3

      23 kwietnia 2020

      Vegan

      FOCCACIA

      27 kwietnia 2020

      Vegan

      PRZEPIS ZERO WASTE: PESTO TAHINOWE

      27 kwietnia 2020

      Wegetarianskie

      ZIELONA SHAKSHUKA

      9 września 2020

      Wegetarianskie

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Wegetarianskie

      KREMOWE CURRY WARZYWNE #zostanwdomu i podróżuj kulinarnie z…

      27 maja 2020

      Wegetarianskie

      PRZEPIS ZERO WASTE: PLACKI Z PATELNI NADZIEWANE SERAMI

      4 maja 2020

      Zupy

      Przepis zero waste: zupa ogrodniczka

      31 maja 2020

      Zupy

      Zero waste’owa ZUPA Z LIŚCI

      11 stycznia 2020

      Zupy

      ZUPA DYNIOWA ZAGĘSZCZANA CHLEBEM

      10 stycznia 2020

      Zupy

      KREM GRZYBOWY Z GNIECIONYMI ZIEMNIAKAMI

      8 stycznia 2019

  • Książka
  • Programy TV
  • Współpraca
  • Media / Publikacje
  • Kontakt
Jagna Niedzielska

kucharka, doradca kulinarny, propagatorka nurtu zero waste

Kontakt

przez Patryk 16 lutego 2012

Jagna Niedzielska

jagna@architekturakulinarna.pl
kontakt@jagnaniedzielska.pl

MANAGEMENT
W tematach współpracy proszę o kontakt z:                                            

Piotr Czaykowski
piotr@chilimgmt.com
Tel. 734 179 557

Karolina Piłat
caroline@chilimgmt.com
Tel. 693 880 516

Michał Kliszcz
michal@chilimgmt.com
tel. 576 770 412

Jestem na Instagramie

There are no publications in this account yet
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Footer Logo

@2020 - All Right Reserved Jagna Niedzielska | Powered by Gagan Media